Što radimo

ENERGETIKA

Montaža energetskih postrojenja obuhvaća montažu opreme za kotlovska postrojenja s pripadnom opremom, kao i remont postojećih energetskih objekata. Osim klasičnih parnih kotlova, prisutni smo i na projektima vezanim za montažu specijalnih kotlova, te opreme za nuklearne elektrane.

PETROKEMIJA

S početkom ciklusa djelovanja tvrtke IMR Hamburg d.o.o.  počinjemo sudjelovati na velikim projektima vezanim za petrokemiju, kako na teritoriju Republike Hrvatske, tako i diljem svijeta.

Danas najveći udio u projektima vezanima za petrokemiju imaju radovi na montaži nove opreme u rafinerijama, te rekonstrukcije već postojećih jedinica.

INDUSTRIJSKA POSTROJENJA

IMR Hamburg d.o.o. svoje najveće projekte vezane za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih industrijskih postrojenja, pretežno cementara izvodila je, isključivo sa renomiranim Njemačkim partnerima, na područjima EU.

FARMACEUTSKA INDUSTRIJA

Kako je tekao razvoj Tvrtke IMR Hamburg d.o.o. brzo smo se kao uspješna montažerska tvrtka prilagodili potrebama trista, te se uspješno uključili u montaže različitih vrsta cjevovoda u farmaceutskim industrijama.

INSTALACIJE

Kako je IMR Hamburg d.o.o.  montažerska tvrtka, koja se bavi širokim spektrom djelatnosti, tako se jednim dijelom orijentirala i na različite vrste montaža u instalacijskim poslovima, a ponajviše s instalacijama grijanja, hlađjenja.

BRODOGRADNJA

Uz sve veću potrebu koja se javlja na tržištima brodograditeljskih usluga, ističemo svoj sve veći utjecaj u tom segmentu gospodarstva poglavito u konstrukcijskom dijelu izvedbe samog broda. Što se tiče brodarstva i brodogradnje prisutni smo sa djelatnim osobljem u sustavima iznimno i izuzetno zahtjevnih dijelova broda (trup broda sa segmentiranim cjevovodima, palubljem i potpalubljem, nadgradnjom i ugradnjom, sustavima pogonskog dijela) te izobrazbom pomoćnih uređaja i pokretne opreme. 

Orijentacija nam je trenutno usmjerena na brodove male, srednje i duge plovidbe od klasičnih čeličnih konstrukcija sa personalom zavarivača, cijevara-brodograditelja i brodomontera. Zadovoljstvo naših klijenata je nešto sto nas potiče na sirenje spektra bavljenja opsežnijim vidom brodogradnje, a u budućnosti vidimo se isprofilirani kroz sveopću prisutnost na brodarskom tržištu Europe i svijeta.